Preskoči na glavno vsebino
en
Karierni:UM

Karierni:UM

11. karierna tržnica Univerze v Mariboru

8.-12. april 2024: KARIERNI TEDEN s široko paleto dogodkov za tvoj osebni in poklicni razvoj.

Top dogodek: KARIERNI BRUNCH - edinstvena priložnost za mreženje delodajalcev s študenti in diplomanti UM ter ostalimi mladimi na trgu dela.

Top dogodek: KARIERNI DIALOG - okrogla miza na temo "AI pri zaposlovanju in razvoju kadrov"

Karierni center Univerze v Mariboru skupaj z Zavodom RS za zaposlovanje, Območno službo Maribor in Ptuj organizira dogodek »Karierni:UM, 11. karierna tržnica Univerze v Mariboru«, ki je namenjen mreženju študentov, diplomantov UM in ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. 

Karierni:UM v živo – več kot le karierni sejem!

Delodajalci, študenti in diplomanti UM kot tudi drugi mladi na trgu dela, ne zamudite edinstvenih dogodkov, ki vam bo ponudil enkratne priložnosti za strokovni razvoj na področju razvoja kadrov in zaposlovanja, prenos znanja in povezovanje.

Vabimo študente in diplomante UM kot tudi ostale mlade na trgu dela, da se udeležite delavnic, s katerimi boste okrepili kompetence, pomembne za vašo kariero. 

Prijave zbiramo do zapolnitve mest. 

Kako bo umetna inteligenca spremenila naše delo v prihodnosti in kaj nam nudi že zdaj? V sklopu panelne razprave spoznajte možnosti in izzive, ki jih prinaša UI za vas.

Prijave zbiramo do 15. 4. 2024.

Vabimo študente, diplomante in druge mlade na trgu dela, da se ob dobri hrani in v odličnem vzdušju povežete z izbranim potencialnim delodajalcem, spoznate njegovo ponudbo in poklepetate o možnostih sodelovanja. 

Prijave zbiramo do 8. 4. 2024

Oglejte si celoten PROGRAM 11. karierne tržnice Univerze v Mariboru in se prijavite še danes.


ORGANIZATORJI DOGODKOV: